Komitet Naukowy

Dr Carlos Alvarez
Prof. dr Keizo Arihara
Prof. dr Jo Cheorun
Dr Nara Cônsolo
Dr Dani Dordević
Prof. dr Luca Fontanesi
Prof. dr hab. Stanisław Gwiazda
Dr Mohammed Gagaoua
Dr inż. Michał Halagarda
Dr Jamshed Iqbal
Prof. dr Mohammad Koohmaraie
Prof dr hab. inż. Wiesław Kopeć
Dr hab.inż. Małgorzata Korzeniowska
Prof. dr Kristberg Kristbergsson
Prof. dr Jose Maria Lagaron
Prof. dr hab. inż. Władysław Migdał
Prof. dr hab. inż. Fatih Ozogul
Prof. dr hab. Zygmunt Pejsak
Prof. dr Rod Polkinghorne
Prof. dr hab. Edward Pospiech
Prof. dr hab inż. Wiesław Przybylski
Prof. dr Peter Purslow
Prof. Nikheel Bhojraj Rathod
Dr Andrzej Szymkowiak, prof. UEP
Prof. dr Fidel Toldrá
Prof dr hab. Agnieszka Wierzbicka,
Prof. dr Wangang Zhang

Komitet Organizacyjny

Przewodnicząca Komitetu: Dr inż. Marzena Zając, prof. UR

Członkowie:
Mgr inż. Paulina Guzik
Prof. dr hab. Stanisław Gwiazda
Dr inż. Ewelina Jamróz
Mgr inż. Magdalena Janik
Dr inż. Piotr Kulawik, prof. UR
Dr inż. Łukasz Migdał
Prof. dr hab. Inż. Władysław Migdał
Prof. dr hab. Edward Pospiech
Prof. dr hab. Wiesław Przybylski
Dr hab. Inż. Joanna Tkaczewska,
Dr inż. Maria Walczycka
Dr hab. Ewelina Węsierska

 

Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych





 
Patronat Honorowy Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi


Patroni Medialni



Złoty Partner


Brązowy Partner


Partnerzy